Jan den Besten

veelzijdig kunstenaar in beeld, muziek en technologie

Enkele reis Nergens? (3)

"Ik ga op reis en neem mee..."

22 kunstenaars
22 x bagage
Wat nemen ze mee naar Nergens?

10-11 november Koetshuis Arboretum Belmonte, Generaal Foulkesweg 94-A, Wageningen
zaterdag 11:00-16:00 - Vanaf 14:00 salon (zie hieronder)
zondag 10:00-16:00

Reizende groepsexpositie "Enkele reis Nergens?"

Met een hoop bombarie arriveren ze vrijdag 26 oktober om 16:00 in de bblthk te Wageningen: 22 kunstenaars en hun koffers. In die bagage houden zich kunstwerken schuil die horen bij de expositie Enkele reis Nergens?
Deze reizende groepsexpositie wordt georganiseerd door het Platform voor Beroepskunstenaars. In drie opeenvolgende weekenden staan de koffers opengeklapt en uitgestald op drie verschillende locaties in Wageningen. De kunstenaars uit Wageningen en omgeving lieten zich inspireren door de ondertitel ‘Ik ga op reis en ik neem mee…’ en zullen het publiek met verschillende disciplines en invalshoeken verrassen met hun bagage.

Wie wil weten hoe de kunstwerken of de ideeën daarvoor ontstaan zijn, kan een kijkje nemen bij de Salon die plaatsvindt tijdens het laatste expositieweekend in het Arboretum. Deze bijeenkomst is op zaterdag 10 november en vangt om 14:00u aan en stelt een aantal kunstenaars in de gelegenheid een paar woorden te wijden aan wat er in zijn of haar koffer te zien is. Het belooft een dynamische tentoonstelling te worden.